VERZEKERINGSNIEUWS: COVID-19 CLAIMS EN TELEMATICA VOOR AUTO’S

In 2020 heeft COVID-19 zijn tol geëist. Helaas betekent het feit dat we afscheid nemen van een chaotisch jaar, niet dat we afscheid mogen nemen van de pandemie of de gevolgen ervan.

In dit artikel bespreken Natalie de Freitas en ik de gevolgen van de pandemie voor de verzekeraars en de werknemers. Nu de verzekeraars de verwachte schadekosten opnieuw aangeven, blijven er vragen bestaan over de toekomst van de bedrijfsonderbreking als verzekeringsaanbod en over de mogelijke toename van de statistische dekking.

De gevolgen voor de schadeloosstelling van werknemers zijn ook complex. Minder letsel op de werkplek is misschien wel de enige zilveren rand op de donkere wolk van COVID-19.

Er is ook interessant nieuws in de autobranche. Automakers beginnen hun eigendomsvoordeel te benutten in de race om de gebruiksgegevens van hun voertuigen te bezitten. De verzekeringstarieven en de schadeclaims die beschikbaar zijn via telematica maken dit een race die de moeite waard is om naar te kijken.

Natalie en ik nemen ook even de tijd om te praten over onze vakantieplannen voor het latere deel van december en het nieuwe jaar. Hoewel ik niet klaag, klinken haar plannen wel wat rustiger dan de mijne

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *