Nieuwjaarsverzekering marketingstrategie #6: gebruik deze 20 verzekeringsblog onderwerpen

 

In het vorige artikel heb ik je verteld hoe je in een uur een verzekeringsblogartikel kunt schrijven. Een onderdeel dat essentieel is voor een snelle blogproductie is een kant-en-klare topiclijst. Je kunt het je niet veroorloven om meerdere malen per week waardevolle minuten te verspillen aan het nadenken over nieuwe onderwerpen. Houd een lopende topiclijst bij jouw computer of telefoon en noteer ideeën als ze naar je toe komen.

Om je op weg te helpen, is hier een lijst van 20 verzekeringsblogs die je deze maand kunt gebruiken:

1. Stand van zaken in de markt – Veranderingen in de aandelenkoers en de belangrijkste trends voor een branche.

2. Claimles van de maand – Laat uw schadeafdeling of een specialist u waarschuwen voor eventuele interessante claims die doorkomen en deel de geleerde lessen en verliespreventietips met uw lezers.

3. Uitsplitsing van de verzekeringspolissen – Markeer één van de belangrijkste polissen en vertel uw publiek hoe het werkt en waarom het belangrijk is.

4. Persoonlijke carrière-inspiratie – U hoeft niet altijd over verzekeringen te praten. Vertel een verhaal om te inspireren tot een betere bedrijfs- of carrièreontwikkeling.

5. Top 10 fouten – Kies een onderwerp en schrijf de top 10 fouten. Bijvoorbeeld, “Top 10 van commerciële vastgoedfouten die leiden tot kostbare claims.”

6. Lessen van sport- en sporthelden – Kies een tijdig sportevenement of verhaal, of zet citaten van sporthelden in de kijker en vind een manier om lessen uit de sport te relateren aan lessen in verzekeringen.

7. Beroemde citaten – Markeer ook drie beroemde citaten en relateer ze aan een aspect van uw bedrijf om klanten op een nieuwe manier te laten nadenken over risicomanagement.

8. Boekbespreking – Vertel uw klanten over een boek dat u onlangs hebt gelezen en hoe het zich verhoudt tot het bedrijf in kwestie.

9. Hoe – Geef uw klanten stapsgewijze instructies om een belangrijke taak uit te voeren, zoals “Hoe een effectieve veiligheidscommissie op te richten”. Dit kan resulteren in een reeks blogartikelen.

10. Casestudy – Benadruk een succesverhaal, zoals hoe u een bedrijf hielp om claims binnen een jaar met 38 procent te verminderen.

11. Interview – Kies een klant, een bedrijfsleider of iemand die prominent aanwezig is in de sector om elke maand te interviewen, met behulp van dezelfde 10 vragen. Houd het licht, leuk en pittig. Lezers houden van menselijke interesse.

12. Anatomie van – Breek een ongeval af van begin tot eind, inclusief de plaats van het ongeval, de reactie van de werkgever, het schadeonderzoek en de interventie en het resultaat.

13. Cartoon – Zoek naar industrie cartoons of huur een cartoonist om een beetje plezier en satire toe te voegen aan uw verzekeringsblog.

14. FAQ – Maak een kolom met veelgestelde vragen over een bepaald onderwerp.

15. Beste ooit – Schrijf een “beste ooit” kolom met de nadruk op uw beste artikelen, uw beste schadeverhaal, uw beste advies op het gebied van ongevallenpreventie … wat dan ook, zolang het maar het beste ooit is!

16. Lessen uit andere industrieën – Kaping een actueel nieuwsverhaal dat iets belangrijks in een verwante industrie belicht en uitlegt hoe het uw bedrijfstakken beïnvloedt. Gezondheidshervorming is een goed voorbeeld. Zelfs als u geen ziektekostenverzekering verkoopt, heeft het waarschijnlijk invloed op uw aanbod of op uw klanten.

17. Hulpmiddelenlijst – Maak het leven gemakkelijker voor uw lezers door links te geven voor belangrijke bronnen.

18. Eén probleem, twee oplossingen – Benadruk een veelvoorkomend klantenconflict, zoals het voorkomen van oneerlijkheid van werknemers, en vraag twee verschillende experts om hun beste tips te geven.

19. Infographic – Heb je een grafiek die een proces of concept uitlegt? Laat hem het woord voeren. Soms is een afbeelding alles wat je nodig hebt.

20. Lijsten – Zoals het artikel dat je leest? Dit is een klassiek lijstformaat. Het zal ook voor jou werken!

Heb je andere blog artikel ideeën toe te voegen aan deze lijst? Laat het ons weten! Heeft u hulp nodig bij het schrijven van uw blogartikelen? Besteed ze uit aan onze schrijvers!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *