Uw verzekeringsinhoudbibliotheek

 

Moderne kopers zijn hongerig naar informatie, en content feeds die nodig zijn. Volgens HubSpot investeert 70 procent van de marketeers actief in contentmarketing. Content werkt in vrijwel alle sectoren, en is vooral belangrijk voor informatie-intensieve sectoren zoals verzekeringen en complexe business to business (B2B) verkoop.

Maar wat is nu precies verzekeringscontent?

Als de term vaag klinkt, dan komt dat omdat het een breed scala aan informatiemateriaal omvat. Hier zijn 4 dingen die in jouw verzekeringscontent bibliotheek zouden moeten staan.

1. Verzekering Blog Artikelen

Wanneer de meeste mensen denken aan contentmarketing, zijn blogartikelen waarschijnlijk het eerste wat in het oog springt. Volgens HostingTribunal.com zijn er nu meer dan 500 miljoen blogs.

Dit aantal bewijst twee dingen. Ten eerste, blogs zijn zo gewoon dat er nu van mensen en bedrijven wordt verwacht dat ze er een hebben. Twee, een blog heeft veel concurrentie.

Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat niet alle 500 miljoen blogs die er zijn echt zullen concurreren met die van jou. De meeste gaan over verschillende onderwerpen. Velen zijn inactief. Sommige zijn gewoon slecht. Toch zal jouw verzekeringsblog vol moeten zitten met nuttige informatie en moet u schrijven om enige aandacht te krijgen in deze drukke markt.

Hoeveel blogartikelen heeft u nodig? De meeste bedrijven die een inkomend marketingproces implementeren, plaatsen elke maand minstens vier nieuwe artikelen. Deze artikelen drijven de resultaten op drie manieren aan: ten eerste bieden ze unieke content om te promoten via jouw social media kanalen. Ten tweede helpen ze bij het faciliteren van een frisse en relevante ervaring voor elke websitebezoeker. En tot slot, geweldige artikelen helpen jouw bedrijf te verschijnen in de resultaten van zoekmachines wanneer potentiële kopers zoeken.

2. Social media berichten

Social media posten zijn een andere veel voorkomende vormen van verzekeringsinhoud, en niet voor niets. Volgens Pew Research Center maakt 72 procent van de Amerikaanse volwassenen gebruik van sociale media. Vanwege de populariteit ervan kunnen sociale media een geweldige manier zijn om uw publiek uit te breiden en het verkeer naar uw website te sturen.

Om succesvol te zijn in sociale media, moet u sterke inhoud plaatsen met opvallende beelden en verleidelijke taal. U moet ook regelmatig berichten plaatsen. Ruwweg 30 procent van uw berichten klikt terug naar uw eigen website. Tegelijkertijd moeten de berichten informatief zijn – niet sales pitchy. Als uw website voortdurend wordt geüpdatet met overtuigende inhoud, wordt het plaatsen van sociale berichten veel gemakkelijker.

Wist u dat? LinkedIn, Facebook en Twitter samen 90% van het sociale verkeer naar B2B-sites en blogs genereren en 64% van dat collectieve verkeer komt rechtstreeks van LinkedIn. Onze ervaring is dat een groot deel van het LinkedIn-verkeer specifiek afkomstig is van LinkedIn-groepen. Als u B2B verkoopt en u bent nog niet op LinkedIn groepen, dan mist u een gratis en zeer effectieve kans.

3. Verzekerings White Papers

Verzekerings white papers zijn net als verzekeringsartikelen, maar ze gaan dieper in op onderwerpen.

Ook zijn white papers, in tegenstelling tot blogs, vaak inbegrepen met een formulier en moeten ze worden gedownload voordat ze kunnen worden gelezen. Dit is wat white papers geweldig maakt voor lead generation. Als u een whitepaper heeft over een dwingend onderwerp, zullen uw prospects hun contactgegevens verstrekken om deze te krijgen.

De sleutel tot white papers is om te voorkomen dat ze worden omgezet in brochures. Dit is geen verkooppraatje – het is een kans om een “hoe te” vraag in detail te beantwoorden. Het enige promotionele element is op de allerlaatste pagina, waar u een kort bedrijfsprofiel en een call to action kunt opnemen.

“Hoe” georiënteerde white papers zijn geweldige lead-magneten voor prospects aan de top van uw verkooptrechter. Ze beginnen hun opties te onderzoeken en zullen op zoek gaan naar bedrijven die blijk geven van expertise en thought leadership.

4. Infographics

Mensen houden van beelden, en dat geldt ook voor infographics. Infographics zijn geweldig om in het oog te springen, en ze zijn ook perfect om grote hoeveelheden informatie snel over te brengen.

Infographics kunnen op vele manieren worden gebruikt. Ze kunnen worden ingebed in webpagina’s of brochures als element van een groter geheel van inhoud. Ze kunnen ook stand-alone worden gebruikt. Veel verzekeraars maken gebruik van infographics die zijn geformatteerd als single sheet PDF’s. Ze werken goed in verkooppresentaties en als klantenhandleidingen.

Net als de “how to” white paper werken infographics goed als aandachtstrekkers bovenin de trechter. Als uw concurrenten veel dichte en droge informatie uitgeven, is een infografiek het stuk verzekeringsinhoud dat u kan helpen om u te onderscheiden als een efficiënte, innovatieve partner.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *