Prof. Milan Krajnc Bedrijfsinnovatie is de oplossing voor uw problemen

De oplosser van problemen in het bedrijfsleven. Prof. Milan Krajnc, uw expert op het gebied van uw persoonlijke en zakelijke succes

Prof. Dr. Milan Krajnc is een van de meest vooraanstaande leiders in de bedrijfspsychologie van zijn generatie. Hij werd genomineerd voor de Nobelprijs voor Economie 2021 voor zijn wetenschappelijke bijdragen aan de wereldeconomie door middel van de wetenschap van Dynamilogie, die de geheimen van de natuur ontsloot zoals hij verwoordt in zijn boek het Dynamic Leadership Model.

“Volg mijn advies, zodat je niet dezelfde fouten maakt als ik.” – Milaan Krajnc

“Het Dynamisch Leiderschapsmodel” zal uw perceptie veranderen. Het doel van dit boek is om een ​​model van dynamisch leiderschap te presenteren dat zich in meer dan honderd gevallen heeft bewezen als een uitstekende methode om zowel professionele als persoonlijke crises te overwinnen, en om uitdagingen aan te gaan zodat ze niet eens bij de crisisfase.

Het Dynamic Leadership Model is een bedrijfsparadigma voor de richting, organisatie en communicatiestrategieën van een bedrijf dat voorkomt dat de persoonlijkheden van de mensen die het bedrijf actief vormgeven, het bedrijf beïnvloeden. Het hele model is gebaseerd op de natuurwetten.

Zodra ‘Crisis Captain’ Milan Krajnc de medewerkers leert kennen, kan hij hun beslissingen en volgende acties voorspellen. Hij is een ‘zakelijk orakel’ – maar er is niets bovennatuurlijks aan wat hij doet. Alles is gebaseerd op de wetten van de fysica en de wetenschap dat de persoonlijkheid die het proces het meest beïnvloedt, die van de regisseur is. Als hij of zij zijn gedrag verandert, worden ook de oorzaken van de acute problemen weggenomen.

Dit boek beschrijft veel succesvolle gevallen waarin het Dynamic Leadership Model een krachtige impact had op de succesvolle transformatie van een bedrijf.

Dr. Milan Krajnc is de expert op het gebied van uw persoonlijke en zakelijke succesoplossingsproblemen die worden veroorzaakt door verschillende persoonlijkheden in bedrijven, gemeenten en landen. Hij levert diensten op het gebied van Premium persoonlijk advies, Geavanceerde adviesdiensten voor bedrijven, Geavanceerde diensten voor familiebedrijven, Geavanceerde adviesdiensten voor openbare instellingen, Geavanceerd Teambuilding Programma, Geavanceerd programma voor bewustwording, enz.

Hij runt al tientallen jaren een eigen praktijk op het gebied van psychotherapie. Al 20 jaar lost hij crises op in bedrijven en familiebedrijven. Hij heeft honderden boeken en wetenschappelijke artikelen geschreven over leiderschap en relaties. Het “Dynamisch Leiderschapsmodel” is al vertaald in 11 talen en wordt nog steeds vertaald naar vele anderen.

Milan Krajnc is een expert in het oplossen van de uitdagingen die voortkomen uit de interactie van verschillende persoonlijkheidstypes binnen een bedrijf of organisatie van elke omvang en reikwijdte, van lokaal tot nationaal niveau. Hij is in staat om reeds lopende projecten af ​​te ronden en transformatie vanaf het allereerste begin in gang te zetten. Hij zoekt de oorzaak van een probleem en lost het op. Hij is de bedenker van het Dynamisch Leiderschapsmodel.

Voor alle lezers is er een promotie van Persoonlijke Doorbraak 1 uur (tegoedbon van 150 €). Nu kun je jezelf of een geliefde het sterkste cadeau geven: de mogelijkheid voor een complete persoonlijke transformatie. Door één voucher te kopen, krijgt u 1 uur professionele begeleiding en ervaren management van de gerenommeerde expert Milan Krajnc.

+377 678 63 69 66 / ddr@milankrajnc.mc / https://linktr.ee/DonMilan

Le Forum, 28 Boulevard Princesse Charlotte, 98000 Monaco

https://www.milankrajnc.com/

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *