Kopen en verkopen van oud koper

ijzer

Als u koperdraad, -platen, -pijp, of een ander soort koper wilt verkopen, kunt u dit het beste doen door contact op te nemen met Yellow Metals. Koper is een van de meest populaire

oude metalen en wij zijn dan ook altijd bereid uw partij koper over te nemen tegen de beste prijs.

Uw oud koper scheiden voor verkoop

Voordat u uw lading koper aan ons aanbiedt, zult u ervoor willen zorgen dat het in de verschillende kwaliteiten wordt verdeeld, zodat u de meeste winst kunt maken. Als er andere metalen, zoals staal of messing, aan uw koper vastzitten, daalt de prijs ervan aanzienlijk. Als uw koper soldeerverbindingen heeft, dan zal het worden geclassificeerd als # 2 koper. Terwijl kaal schoon koper wordt beschouwd als # 1 koper.

Er zijn 3 afzonderlijke categorieën voor oud koper:

● Oud koper categorie #1 – Gedefinieerd als schoon koper zonder andere metalen of soldeerverbindingen in of op het.

● Oud koper categorie #2- Gedefinieerd als ongelegeerd koper vaste stoffen, ten minste 96% koper.

● Oud koper categorie #3- Alle soorten koperplaten die minder dan 1/16e inch dik zijn.

Verkoop van koperdraad

Elke schroothandelaar zal uw koperdraad graag kopen. Sommige mensen kiezen ervoor om hun draad te verbranden om van de mantel af te komen voordat ze het naar de schroothandel brengen, maar dit levert over het algemeen een lagere prijs op. Als u goede dikke draad met één omhulsel hebt, kan het de moeite waard zijn om het zelf te strippen en de werkelijke koperprijzen te krijgen.

Er zijn 5 rangen van draad:

● 85% draad- Koperdraad minstens de dikte van een potlood met een dunne isolerende laag. Een goed idee om zelf te strippen

● 70% draad – Basisbedrading thuis, machinebedrading.

● 50% draad- verlengsnoeren

● 35% draad – VGA-kabels, telefoonkabel, of communicatiedraden

● 10% draad – kerstverlichting

Dé lokale metaalhandel met ophaaldienst voor uw oude koper

Als u contact opneemt met uw plaatselijke schroothandelaar Yellow Metals, kunnen wij u vertellen wat de huidige oud koper prijzen zijn, wat de toekomstige prijzen zullen zijn, en of wij uw oude koper komen ophalen of dat u het moet afgeven. Als u uw oude koper wilt komen brengen, dient u ook contact op te nemen met Yellow Metals om een afspraak in te plannen met onze inkoop.

Geijkte weegsystemen voor uw oude koper

Denkt u erover om langs te komen met een lading koper? Graag. Bij ons kunt u terecht voor zowel kleine als grote partijen. Uiteraard beschikken wij over geijkte weegsystemen en verrekenen het koper dat u bij ons inlevert direct met u per bank of contant.

Kijk mee tijdens het wegen van uw oude koper

Daarbij kijkt u mee naar het weegproces, wat zorgt voor openheid en een eerlijke prijs. Mocht u grote volumes af te handelen hebben, dan is het ook mogelijk dat wij deze bij u komen ophalen. Ook kunnen wij een container bij u plaatsen, welke wij vervolgens weer bij u komen ophalen als deze vol is.

Partij oud koper op laten halen?

Het ophalen van uw partij door Yellow Metals Ophaaldienst behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Zo nemen wij u al het vervelende werk uit handen. Wel zo gemakkelijk, toch? Wilt u het oude koper liever zelf aanleveren bij onze werkplaats? Dat is natuurlijk ook geen enkel probleem.

Heeft u vaker oud koper of andere oude metalen die u graag tegen de beste prijs wilt verkopen aan Yellow Metals? Vraag dan eens naar onze mogelijkheden. Wij kunnen onder andere geheel gratis een Yellow Metals Metaalbox bij u plaatsen.

Laatste gedachten

Koper is over het algemeen het meest gewilde schroot op de schrootplaats. Zorg ervoor dat als u van plan bent uw koperafval naar een schroothoop te brengen, u eerst contact opneemt met Yellow Metals zodat u de beste prijs kunt krijgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *