Een e-sigaret kopen

Een e-smoker biedt veel voordelen t.o.v. het roken van tabak. Lees in dit artikel over die voordelen. Ook in dit artikel aandacht voor de e-liquid, de vloeistof waarmee je de e-sigaret moet vullen om te kunnen roken. Juist met die vloeistof kun je veel doen. Kortom, lees hier alles over het nieuwe roken.

De voordelen van de e-sigaret

Er kleven veel voordelen aan overgaan op de e-smoker. Ten eerste financieel, roken van tabak is duur. Een flesje e-liquid is fors goedkoper dan een pakje sigaretten en het gaat veel langer mee. Een e-sigaret kopen en de tabak laten of minderen is verdienen. Ten tweede, het is gezonder. Tabak bevat meer schadelijke stoffen dan enkel nicotine. Als je van tabak overgaat op een e-smoker dan krijg je alleen nicotine binnen, en geen andere stoffen zoals teer. Sowieso is rook altijd schadelijk voor de longen, en de damp van een e-smoker is geen rook en daardoor minder slecht. Ten derde, het is socialer. Tabaksrook ruikt, anderen opschepen met jouw rook is niet meer van deze tijd. Er is veel gepubliceerd over passief roken oftewel meeroken, de conclusies zijn duidelijk geen tabak roken als er mensen om je heen zijn, enkel de e-smoker gebruiken. Ten vierde, het is schoner. Een asbak is altijd iets smerigs, door over te gaan op elektrisch roken blijft de asbak schoon. Dit hangt ook weer samen met het derde voordeel, het is socialer, want je scheept anderen niet op met een smerige asbak.

Er is veel keuze met de smaakjes

De opsomming van voordelen gelden overal. Dus of je bij iemand op visite bent, of in de auto, of in de horeca, overal blijft het schoner en hoeft geen medemens in jouw tabaksrook te zitten. Terwijl voor jouzelf het genot blijft. Je krijgt nog steeds nicotine binnen dus je hebt geen trek in een sigaret, sterker nog, je kunt genieten van de meest heerlijke smaakjes. Wat denk je van de e-sigaret vullen met e-liquid met een dropsmaak? Misschien ben je meer iemand die blij wordt van fruitsmaakjes of nog zoeter, toffeesmaak? Wederom, personen om je heen zullen de smaak die jij in je e-smoker hebt amper waarnemen. Op het moment dat je overgaat op een e-sigaret kopen en gebruiken beginnen alle voordelen. Bedenk ook dat je indirect geld zal besparen, een auto waarin niet gerookt is levert meer op, is in ieder geval makkelijker te verkopen. Ook in huis hoef je minder vaak het plafond te witten en de gordijnen te wassen als je daar het roken van tabak aan banden legt. Kortom, laat het roken van tabak voor wat het is en ga elektrisch roken, want het is winst.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *