De gids voor verzekeringsprofessionals voor het geven van deposito’s

De post van vandaag is de zesde en laatste in een reeks berichten van een vriend van de academie. Crystal is een verzekeringsprofessional en een advocaat. Crystal houdt ervan om niet-juristen te onderwijzen over de wet en advocaten over verzekeringen.

Dit is het. Je hebt alles gedaan wat in je macht ligt om je voor te bereiden voor het slagen van de getuigenis. Het is nu tijd om voor de rechtbankverslaggever te gaan zitten en je beëindigde getuigenis af te leggen. Ik wil je wat laatste tips geven voor de dag van de getuigenis om je te helpen slagen.

Kleding voor succes

Bij de voorbereiding van de afzetting is je outfit waarschijnlijk een van de laatste dingen waar je aan denkt. Toch is het belangrijk om te overwegen. Je doel is om comfortabel te zijn, maar er toch professioneel uit te zien en je zelfverzekerd te voelen. Als je niet elke dag een pak op kantoor draagt, raad ik je niet aan om jouw verklaring af te leggen. Er is een goede kans dat je op een gegeven moment wordt afgeleid door hoe ongemakkelijk je bent in plaats van je te concentreren op de vragen. Draag in plaats daarvan je mooiste gewone werkdagkleding. Als je getuigenis op video is opgenomen, draag dan geen patronen. Patronen op video zijn op zijn minst afleidend en in het ergste geval een aanval op de zintuigen.

De kamer bezitten

Ondanks al jouw voorbereidingen zullen je zenuwen, zodra je de vergaderzaal binnenkomt voor jouw afzetting, waarschijnlijk op scherp staan. Zet desondanks de toon voor de dag, door vanaf het moment dat je de zaal binnenkomt, vertrouwen te wekken. Ik raad je aan om jezelf voor te stellen aan de rechtbankverslaggever en de videograaf (als die er is). Ten eerste is het beleefd om jezelf voor te stellen. Ten tweede, het laat zien dat je je niet geïntimideerd voelt. Ten slotte, jezelf de kans geven om informeel te spreken zal helpen om eventuele zenuwen te kalmeren als gemak in de omgeving.

Doe hetzelfde met de advocaat van de tegenpartij. Een stevige handdruk om de dag te beginnen is een geweldige manier om te laten zien dat je serieus genomen moet worden. Wees ook vriendelijk met de advocaat van de tegenpartij. Het is gemakkelijk om de advocaat van de tegenpartij te schilderen als een schurk. Soms is dat beeld juist. Toch doen advocaten in veel gevallen gewoon hun werk en pleiten ze voor een cliënt. Daarnaast nemen de sociale normen het over als je iemand met vriendelijkheid benadert. De advocaat van de tegenpartij zal onbewust de behoefte voelen om in ruil daarvoor aardig tegen je te zijn. Dit maakt een advocaat iets minder agressief tijdens de getuigenverklaring. Dus is het de moeite waard om aardig te zijn.

Vraag om pauzes

Een van de tactieken die de advocaat van de tegenpartij kan gebruiken tijdens uw getuigenis is om u te verslijten door het te laten voelen als een marathon. Het is waarschijnlijk dat je wilt dat deze ervaring zo snel mogelijk voorbij is, zodat je onbewust kan zijn om akkoord te gaan om door te blijven duwen. Ik raad je ten zeerste aan om dat instinct te beteugelen. Het behouden van energie en focus om de vragen zorgvuldig te beantwoorden is de sleutel tot succes in je afzetting. Dit vereist een pauze van minstens om de twee uur en misschien wel meer. Als je je gefrustreerd begint te voelen of als je je door je antwoorden heen haast om de afzetting te doen, is het tijd om een pauze in te lassen. De pauze kan je de kans geven om te hergroeperen, een drankje te nemen, gebruik te maken van het toilet enz. Je kunt met een gerust hart terugkomen voor de volgende reeks vragen. De enige beperking is dat je geen pauze kunt nemen als er een vraag onbeantwoord blijft.

Je moet dit ook met jouw advocaat bespreken voordat je de verklaring aflegt. Je kunt zo ingepakt zijn in het proces dat je je niet realiseert dat je slechte antwoorden begint te geven. Vertel aan jouw advocaat dat wat er ook gebeurt, je elke 2 uur een pauze nodig hebt. Jouw advocaat kan op de uitkijk staan voor een goede tijd om te breken en te helpen bij het identificeren van tijden om te pauzeren.

Conclusie

Wanneer een vordering in een rechtszaak terechtkomt, nemen de advocaten het over. Terwijl de verzekeringsprofessional via de advocaten spreekt, krijg je het niet in je eigen woorden te zeggen. De bewijsregels en de rechtstheorieën dicteren veel van wat er gebeurt nadat de rechtszaak is aangespannen. De getuigenis is de uitzondering.

Of je nu een ondernemer bent die geconfronteerd wordt met een claim voor fouten en slordigheid of een claim voor een professionele verdediging van een ontkenning, je kunt de uitkomst in jouw depositie aanzienlijk beïnvloeden. Het is je enige kans om jouw positie proactief te ondersteunen. Zoals bij de meeste kansen, valt het succes zelden in jouw schoot. Toch, met de juiste mentaliteit en voorbereiding is de depositie een gouden kans om te pleiten voor jouw positie. Ik hoop dat deze discussie je naar succes leidt als die gevreesde kennisgeving van de afzetting op je bureau aankomt. Veel geluk!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *